Droomreizen

" Once a year, go someplace you've never been before" - Dalai Lama

Vrijheid, avontuur, wildernis en onbekende culturen, dat zijn voor ons ingrediënten voor een droomreis. Wil je zelf graag een droomreis maken, dan kunnen wij je helpen met het samenstellen en het maatwerk daarvan. Of ga met ons mee op reis. We beschikken over een enorm wereldwijd netwerk met lokale gidsen en fixers. 

 
 

Mogelijkheden droomreizen

tsaad-guelta-d'archeiWe geven advies over bestemmingen binnen Afrika, Azië en Europa en gaan samen op zoek naar een geschikte reisorganisatie die het beste bij de reiswens past. Dit betreft zowel individuele als kleinschalige groepsreizen (max 6-8 mensen).

Dit is de kop

Jaarlijks organiseren we een aantal exclusieve, high end trips waarbij we zelf als journalisten/fotografie-duo meegaan op reis. Hierbij kun je fotografie- en schrijftips krijgen van ons. Dit is nog in ontwikkeling. De komende maanden volgt hier meer informatie over.

serra-cafema-exterieur-henk-bothof


Wil je optimaal genieten van je reis en ons al het werk laten doen? Dat kan ook. Op verzoek kunnen we een high end reis verzorgen en daarbij een compleet reisverslag produceren, inclusief fotografie en tekst. Deze reizen zijn op aanvraag en vallen binnen het hoge, meer exclusieve segment.